duminică, 11 iulie 2010

Pardoon Faroe Skuseet



///COMUNICARE NR. 6, Index ASCII, 43.1 ///

Civilizația Acaparatoare trebuia să facă rost de 99.900 de euro ca să plătească 6 bombe atomice de la Pakistan, dar a făcut rost numai de 11.300 Euro și a cumpărat de la Pakistan o singură bombă atomică pentru ca să pedepsească Belgia pentru că Belgia nu a dat Civilizației Acaparatoare destule șuruburi. Civilizația Acaparatoare a vrut să detoneze Bbbomba în câmpul de grâU din Belgia dar s-a făcut o greșeală și bomba a ajuns în Insulele Feroe după cum Se Vede.

/// SLOGAN FEROE SKUSEET ///

Civilizația Acaparatoare își cere scuze delaInsulele Feroe.

/// COMUMICARE SUPLIMENTARĂ COMPUTER TRADUCĂTOR rEF. 754 ROMÂNĂ ///

Răsăritul sau apusul soarelui pe planeta Pământ ce idee peisaje neinteresante culori puține /// ttt7www ///

/// TERMINAT COMUNICARE ///

2 comentarii:

  1. Mesaj catre Civilizatia Acaparatoare:

    Nu am mai primit niciun mesaj de la voi de mai bine de doua luni motiv pentru care ma gandesc ca ori ati plecat ori va pregatiti de ostilitati. Daca ati plecat sunteti nesimtiti, ca nu asa se face veniti aici cu nasul pe sus si cu amenintari, degeaba puteti sa calatoriti prin univers ca nu aveti nici urma de cei sapte ani de acasa. Daca ati ramas ar fi bine sa stiti ca noi oamenii o sa luptam pana ni se termina banii si o sa va rupem capatanile alea de gandaci sau cyborgi uniformizati ce sunteti.
    Dar pana acolo, va multumim pentru atacul din insulele feroe unde anual sunt ucise prin injunghiere peste 200 de balene in numele unei traditii vichinge. Spre deosebire de voi robotizatilor, noi oamenii suntm inca foarte diversi si avem prea multe opinii si ne place prea mult fotbalul ca sa ii casapim asa rapid pe insularii feronieni. Motiv pentru care va propun ca in loc sa ne batem sa ne unim si din copula sa vedem ce rasa superioara o sa iasa.

    Terminat.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere