luni, 5 iulie 2010


///COMUNICARECOPY DRAFTSCRIPT FROMTTtTraducător instantaneu Languages roMână /// local /// ROMÂNĂ///754 -

Homo Sapiens.

Specie dominantă a planetei #3 din sistemul solar pe care l-ați avut.

Azi, 5 iulie 2010, ne asumăm sarcina de a vă acapara. Ne intereseză resursele voastre naturale, precum și anumite forme locale de manifestare. /// KORGSPS, hoi hoy, incident terțiar/// Supraviețuirea e incidentală.

/// URMEAZĂ COMENTARIILE CIVILIZAȚIEI ACAPARATOARE ///

Este anul 2010. De multă vreme doream să pornim operațiunile. Am așteptat până în prezent pentru că 2010 este un număr rotund și cu un aspect extrem de modern, astfel încât impactul acțiunilor noastre să fie cu mult mai puternic. Ideea era să începem operațiunile de la data de 1 ianuarie, dar din cauza unor probleme de ordin tehnic am fost nevoiți să amânăm procesul până în prezent.


Acum suntem gata.


///FINALIZARE.

/// URMEAZĂ COMENTARIILE COMPUTERULUI TRADUCĂTOR /// ADAPTEAZĂ LA ENTITĂȚI LINGVISTIC SPECIFICE /// ADAPTEZCUM SĂ NU ///

/// OBSERVAȚIE INCIDENTALĂ///

Interesant că această idiosincrazie lingvistică suportă mai multe modalități pentru a exprima consoana constrictivă prepalatală surdă desemnată prin semnul grafic “Ș”
Modalități : ‘ș” sau “sh”

/// OBSERVAȚIE INCIDENTALĂ TERMINATĂ ///

/// URMEAZĂ ALTE COMUNICĂRI ///

Un comentariu:

  1. acaparati-ma si pe mine, va rog, dincolo de orizontul limitat al tarii in care, desi ma aflu, nu imi doresc sa fiu, caci, dupa cum probabil v-ati dat seama, suntem sortiti pieirii, la cheremul unor satrapi, cruzi si imorali, cu coaie de cauciuc moale si creier lichefiat, scurs in pantaloni prin canalul urinar.
    de aceea, creierul unora de prin parlament, miroase a urina

    hailaviu!

    RăspundețiȘtergere